Films

VOD November 2016

End of a Gun

Actie, Misdaad, Thriller
Beschikbaar voor VOD: 1 november 2016
Regie: Keoni Waxman
Cast: Steven Seagal (Under Siege, A Dangerous Man, Executive Decision), Alexandre Nguyen (Exodus to Shanghai), Jade Ewen

Wanneer voormalig FBI-agent Decker (Steven Seagal - Under Siege, A Dangerous Man, Executive Decision) tussenbeide komt om te verhinderen dat de mooie Lisa (Jade Ewen) door haar razende vriendje in elkaar wordt geslagen, kent zijn interventie een fatale afloop. In plaats van felicitaties en een onderscheiding wacht hem een rechtszaak en erger. Lisa, die zich bewust is van zijn situatie, vraagt zijn hulp bij het stelen van 2 miljoen dollar uit de auto van haar dode vriend, die bij de politie in bewaring staat. Hun missie slaagt, maar ontketent een spiraal van geweld, want een machtige drugsbaas pikt het niet dat iemand met zijn geld aan de haal gaat. Met een legertje huurmoordenaars én een vastberaden agent op zijn hielen, moet Decker een onwaarschijnlijke bondgenoot inschakelen om het geld te houden, de ontvoerde Lisa te redden en een episch vuurgevecht met de handlangers van de drugsbaron te overleven.

Spetterende actiefilm met verpletterende martial arts moves, spectaculaire shoot-outs, en gortdroge oneliners van The Master of Aikido himself, Steven Seagal. Dankzij de Europese setting krijgt de film overigens een heel apart sfeertje.

NL EN