Release:
1 juni 2014
Regie:
Jordan Galland
Cast:
John Ventimiglia (The Iceman, The Sopranos)
Danny Masterson (Yes Man, Face Off)
Joey Kern (Cabin Fever, The Goods: Live Hard, Sell Hard)
Brooke Nevin (I'll Always Know What You Did Last Summer, Breakout Kings)
Kris Lemche (eXistenZ, Final Destination 3)
Genre:
Komedie
Jaar: 2012


A Première TV Distribution Release

Alter Egos


SYNOPSIS

De man in de straat heeft het een beetje gehad met superhelden en de overheid wil een wet stemmen die de financiële steun aan Supercorps terugschroeft. In dat onzekere klimaat wordt Fridge, die de gave heeft om dingen te bevriezen, door zijn collega C-Thru, x-ray-expert, naar een motel ontboden voor een geheime opdracht. Maar Fridge worstelt met een uniek relatieprobleem. Als superheld beleeft hij een affaire met Emily, de – ontrouwe – vriendin van zijn eigen alter ego Brendan, artiest-annex-loser. Brendan voelt op zijn beurt wel iets voor Claudel, de receptioniste, die een hekel heeft aan... Fridge. Tot overmaat van ramp zou Shrink, de schurk die door C-Thru wordt vastgehouden in zijn motelkamer, iets te maken hebben met de dood van Brendans ouders en blijken de motieven van C-Thru en Supercorps niet helemaal zuiver op de graat... Alter Egos is een geslaagde parodie op het superheldengenre, een originele, zwarte indiecomedy over de kleinmenselijke kantjes van superhelden.


REVIEWS

  • eFilmCritic.com: Actually manages to be super-entertaining. Galland handles things very well as both a writer and director, but it's up to the cast to sell it, and they do a pretty great job
  • Foolsview: amusing meditation on the superhero mythos.
  • MediaMikes.com: The film is very smarty written and directed. The great casting overall is one of the main reasons why this film succeeds.
  • Popmatters.com: an intimate dramedy examining the psychology, personal lives, and cultural alienation of costumed adventurers. 8/10.

DOWNLOADS

Je moet ingelogd zijn om deze informatie te bekijken.
.
NL EN