Release:
17 augustus 2015
Regie:
Rita Merson
Cast:
Ryan Guzman (Step Up 4 Miami Heat, Pretty Little Liars)
Katey Sagal (Married With Children, Sons of Anarchy)
Brittany Snow (Pitch Perfect, John Tucker Must Die)
Allison Miller (17 Again, Terra Nova)
Jason Ritter (Parenthood)
Rumer Willis (90210)
Genre:
Komedie
Romantische komedie
Jaar: 2014


A Première TV Distribution Release

There's Always Woodstock


SYNOPSIS

Catherine Brown (Allison Miller - 17 Again, Terra Nova) raakt op één dag tijd haar rotbaantje bij een New Yorks platenlabel kwijt en betrapt haar verloofde met een andere vrouw. Ze besluit haar verlovingsring te verkopen en naar haar ouderlijke huis in Woodstock te verkassen, om er tot rust te komen en aan haar eigen muzikale droom te werken. Maar haar terugkeer blijkt bitterzoet. Ze is sinds de dood van haar ouders, toen ze 4 was, niet meer terug geweest en al snel zit ze op alle vlakken muurvast. Pas na een gênante kennismaking met Noah, de charmante dorpsarts, begint ze weer open te bloeien. Maar dan komt haar ex roet in het eten gooien en begint haar oude label met lucratieve contracten te zwaaien. Maakt ze eindelijk de juiste keuzes?

Romantische komedie met een daverende soundtrack en puike vertolkingen van Ryan Guzman (Step Up 4), Katey Sagal (Married With Children, Sons of Anarchy), Brittany Snow (Pitch Perfect), Jason Ritter (Parenthood) en Rumer Willis (90210).


REVIEWS

  • Village Voice: The rom-com elements don't always work, and the conclusion is a bit pat, but Always Woodstock is never less than charming and funny along the way.

DOWNLOADS

Je moet ingelogd zijn om deze informatie te bekijken.
.
NL EN