Deathgasm!

Deathgasm!

Zijn we nu eindelijk eens klaar met shaky cam found footage horror waarin een groep jongeren (allemaal dom behalve de final girl) op weg gaat naar de het huisje in de bergen, langs het verlaten benzinestation komt en geen mobiele ontvangst heeft? Ja?

Meet Deathgasm!

Voor buitenbeentje Brodie is de middelbare school een echte hel. Een metalfan in een zee van sporttypes en cheerleaders, dat valt op. Gelukkig leert hij verwante ziel Zakk kennen, met wie hij samen een metalband opricht. Alles is cool tot ze toevallig een mysterieus document in handen krijgen: bladmuziek die zijn uitvoerders de "Ultieme Macht" zou verschaffen. Maar Brodie en Zakk ontketenen onbewust een eeuwenoud kwaad: Aeloth De Blinde, een entiteit die alle bestaan op Aarde bedreigt. Hun klasgenoten en familieleden raken bezeten door zijn demonische krachten, rukken hun eigen ogen uit en slaan aan het moorden als rasechte psychopaten. En dat is nog maar het begin van het einde. Kunnen Brodie, Zakk en enkele vrienden voorkomen dat het pure kwaad de hele mensheid opslokt?

Hilarisch heavy metal splatterfest dat herinneringen oproept aan de vroege cultfilms van Peter Jackson en door bepaalde media de "party movie of the year" wordt genoemd. Hell yeah!

NL EN