Een nieuwe website!

Een nieuwe website!

Met een steeds groter wordende catalogus en het gemak van het online screenen van trailers en films werd het tijd voor een nieuwe website en daar is in de afgelopen maanden dan ook hard aan gewerkt (met dank aan San-Liong Maltha van SLIM Web Architecture).

Alle informatie die je als klant van Première TV Distribution nodig hebt is hier te vinden. Via het zoek veld bovenin de pagina kan je een specifieke film zoeken door (een deel van) de titel in te voeren. In de resultaat pagina zie je dan al bijna alle informatie per film, maar wanneer je op de titel van een film klikt ga je naar een pagina met nog meer info. Je kan daar ook de trailer bekijken. Met de pijlen links en rechts (< >) kan je door je zoekresultaten heen bladeren.

Maar dat is nog niet alles!

Wanneer je ingelogd bent (alleen voor klanten) kan je niet alleen van iedere film de poster, de music cue sheet en de stills downloaden maar ook de hele film screenen.

Bij titels die vanaf 1 oktober 2013 op VOD zijn uitgebracht kan je een Excel file met de metadata van alle films die in de betreffende maand zijn uitgebracht dowloaden.

Een klik op VOD laat je de titels zien die de komende maanden worden uitgebracht. Rechts op deze pagina, onder Releases, vind je de VOD Releases per maand.

Tot slot, via CATALOGUS kan je op diverse manieren zoeken en bladeren door Première TV Distribution's catalogus.

(For our English-speaking clients, a click on the language button on top of the page will switch the website to English. It's a miracle).

NL EN