Release:
15 juni 2017
Regie:
Sarik Andreasyan
Cast:
Alina Lanina
Anton Pampushnyy
Sanzhar Madiyev
Sebastien Sisak
Genre:
Actie
SF
Jaar: 2017


A Première TV Distribution & Source 1 Media Release

Guardians


SYNOPSIS

Tijdens de Koude Oorlog werd Patriot gevormd, een geheim team van superhelden waarvan het DNA werd gemanipuleerd en verbeterd. De leden kwamen uit verschillende delen van de Sovjet-Unie. Nadat die uiteenviel, keerden ze terug naar hun eigen land. Nu er een nieuwe dreiging is, komen ze weer bij elkaar. Sovjethelden tegen een mutant met klonenleger, in deze Russische versie van X-Men.

Dat Rusland ook op het gebied van filmproductie de strijd met de Amerikanen aangaat is al langer duidelijk. De industrie daar maakt al jaren dure en spectaculaire actiefilms, niet zelden met een patriottische inslag. Guardians is wat dat betreft geen uitzondering - niet alleen heet het geheime team Patriot, door hun verschillende nationaliteiten (Rusland, Oekra?ne, Kazakstan en Armeni?) vertegenwoordigen de vier helden ook het idee van het grote Russische rijk. Het viertal neemt het op tegen de slechterik Kuratov, die beschikt over een exoskelet en een leger van klonen. Spectaculaire actie en bombastische Sovjetretoriek verzekerd!


REVIEWS

  • Cinemagazine.nl: Evenwel is dit een interessante film. 'Guardians' hint nadrukkelijk naar de hoogtijdagen van de Sovjet-Unie. Een tijd van voor het uiteenvallen van Groot-Rusland. Toen het land, inclusief de later afvallige staten, nog één geheel vormde. Kortom, een land waar de huidige president Poetin graag van droomt.
  • Preview Magazine: Als je een beetje van superhelden houdt, dan is dit een geweldige kijkervaring. Wat dacht je van een held met twee kromme messen die supersnel een auto doormidden hakt, een man-beer met een minigun, de knapste vrouw uit Rusland die onzichtbaar kan worden (en ook nog eens goede borsjt kan koken!) en een soort Magneto die geen metaal, maar rotsen kan beïnvloeden (en dat doet met een enorme zweep)? Het levert heerlijke actiescènes op.
  • ScreenAnarchy.com: The film is a lot of fun indeed. No expense has been spared and there are a number of impressive setpieces, especially when the supervillain starts building a super-antenna in Moscow by stacking several landmark towers on top of each other.

DOWNLOADS

Je moet ingelogd zijn om deze informatie te bekijken.
.
NL EN