Films

VOD September 2022

Blowback

Actie
Beschikbaar voor VOD: 1 september 2022
Regie: Tibor Takacs
Cast: Randy Couture (The Expendables 1 & 2), Cam Gigandet (Priest, The Twilight Saga: Breaking Dawn II, Easy A), Louis Mandylor (My Big Fat Greek Wedding 1 & 2, One in the Chamber)

Nadat hij de perfecte bankroof gepland heeft, popelt Nick om de vruchten van zijn arbeid te plukken. Helaas hebben zijn vriendin en de rest van het team daar andere ideeën over. Nick wordt afgenknald en dood achtergelaten. Maar Nick overleeft het verraad en begint aan een wraakmissie die tot een ultieme confrontatie leidt.

Adrenaline, spanning en bloedige actie, tegen het over-the-top decor van Las Vegas, da’s de beproefde formule van deze spetterende heist movie slash actieprent van de Hongaarse regisseur Tibor Takács. En if it ain’t broke, don’t fix it!

Reviews
  • Cinema-crazed.com: An entertaining action-thriller in the heist and revenge categories.
  • Columbusunderground.com: Competently made.
  • Highonfilms.com: Well choreographed and edited.
  • Theaureview.com: Playing to every beat we’d expect.
  • Sealteam1138.com: Het tempo is lekker, de kwaliteit oogt goed.

Spitfire Over Berlin

Oorlog
Beschikbaar voor VOD: 8 september 2022
Regie: Callum Burn
Cast: Kris Saddler (War of the Worlds: The Attack), David Dobson (The Drift), Vin Hawke, Callum Burn

Augustus 1944. Wanneer de Amerikaanse Eighth Air Force op het punt staat om toe te slaan in Nazi-Duitsland, ontdekt de Britse Geheime Dienst dat ze wellicht in een dodelijke val zullen lopen. In een race tegen de klok vliegt Spitfire-piloot Edward Barnes een missie op leven en dood om fotografisch materiaal te verzamelen.

Geïnspireerd door ware gebeurtenissen, vertelt Spitfire over Berlin het spectaculaire en aangrijpende verhaal van een heroïsche piloot die, ondanks de demonen uit zijn verleden, het leven van 1.200 geallieerde soldaten wist te redden. Naast de hoofdrol nam Callum Burn ook de regie in handen.

Reviews

TheGuardian.com: Spitfire Over Berlin's ambition is laudable, and the flight sequences are precise and technically accomplished.

Maneater

Thriller
Beschikbaar voor VOD: 26 september 2022
Regie: Justin Lee
Cast: Nicky Whelan (Hall Pass, Neighbours), Shane West (Here Alone, Gotham), Jeff Fahey (Lost, Alita Battle Angel), Trace Adkins (The Lincoln Lawyer)

Als je verloving spaak loopt en je huwelijksreis al betaald is, laat je die dan schieten? Om het met de vrienden te zeggen: bestaat er een betere manier om je zorgen te verdrinken dan een booze cruise in een eilandparadijs? Maar de ene zorg is de andere niet, blijkt al snel na aankomst. In het verraderlijk blauwe water patrouilleert een reusachtige mensenhaai...

Liefdesverdriet, hangovers en een huiveringwekkende haai die letterlijk en figuurlijk smult van gemarineerde mensen. Met zo’n titel kan het niet anders of Maneater hanteert de beproefde formule van de monsterfilm, een zinderend combo van prachtige plaatjes, een bloedige afvalrace en een onverwacht bondgenootschap tussen twee overlevenden die niets meer te verliezen hebben.

Reviews
  • Voicesfromthebalcony.com: keeps you amused.
  • Aisleseat.com: Shows the carnage in stomach-churning detail.
  • Austinchronicle.com: There are enough shark movie enthusiasts out there that Maneater should find its audience.
  • Nycmovieguru.com: Maneater does have some very gory scenes.
  • Moviefreak.com: a flesh-eating nightmare.
NL EN